анализ на пазара

Видове уеб сайт в Пловдив

Видовете уеб сайт според предназначението им са: фирмен, тип визитка, личен сайт, блог, информационен портал,медиен портал, онлайн магазин,лендинг страница. Ще разгледаме основните видове сайтове, които предлагаме в Пловдив.

Фирмен– Това е сайт в който има кратко описание на компанията, нейната мисия и ценности, както и списък с услугите, отзиви на клиенти, контакти и т.н.

Личен сайт-Това са сайтове с конкретна тематика, например Отличителна черта на персоналната домашна страница, освен конкретната тематика, е ясно изразената структура с постоянно съдържание на начална страница, карта на сайта и т.н.

Блог– на пръв поглед прилича на личния сайт. Основната разлика е че главната страница на блога се променя непрекъснато, тъй като представлява списък на откъси от последните публикации. Чрез блога се общува с читателите, те имат възмжност да оставят коментари и да дават мнения.

Онлайн магазин– Посетителя влиза да избира продукти и оформя заявката. Също така в такива сайтове има възможност да се прочетат отзиви на други потребители, да се остави коментар, да се сравнят подобни стоки и т.н.

Видове уеб сайт в Пловдив

Може би Вашият уеб сайт изглежда остарял и Вие чувствате, че е време за промяна? А може би имате проблем или получавате оплаквания от клиенти, свързани с неадекватното поведение на уеб сайтът Ви ? Ако си отговаряте положително на който и да е от въпросите то тогава Ви е необходим редизайн на Вашият уеб сайт. 

Това е друг тип услуга която можем да ви предложим. Повече по темата можеш да видиш и тук :

Основни типове редизайн

  • Редизайн на графичната част, засягащ само във външният вид на уеб сайта,  като структурата и фукционалността на уеб сайта си остават същите.
  • Частичен редизайн, който Ви позволява да подобрите функционалността на уеб сайта, без да променяте външният му вид.
  • Цялостен редизайн, който може да включва миграция към нова CMS система, включване на нови модули и разширения, нови функционалности, което представлява и цялостна промяна на сайта ви.

Ако имаш нужда от сайт или редизайн на съществуваш може да се свържеш с нас от контактната форма