Izrabotka na web sait Beonlain

Да се запознаем

Да се запознаем.Казвам се Дами Поюклийска и помагам на малкия и среден бизнес да бъдат видими онлайн. Това което ме отличава от другите е, че освен че правя сайтове, осигурявам и тяхната поддръжка.

Защо го правя?

Вече 2 години в условия на ковид все повече се налага бизнесите да имат и онлайн присъствие ако искат да оцелеят. И понеже знам колко им е трудно реших да помогна. Големите фирми предлагат множество услуги от които нямате нужда, за това аз имам индивидуален подход към клиента. И предлагам основно това което наистина е супер важно.

На сайта ще намерите пакет с цени, те по-скоро са орентировъчни. Офертите се изготвят индивидуално спрямо нуждите на клиента. Имам и по-ниско бюджетни така наречените полу-готови сайтове, които след закупуване могат да бъдат готови до няколко дни. Дори може сами да си попълните текстовете и картинките да заместите с ваши. Закупувате ги веднъж, няма абонаменти и скрити такси. Може да ги разгледате тук

Как го правя?

Когато клиент се свърже с мен-провеждаме така наречената опознавателна среща. На нея разбираме целите на бъдещия сайт. Защо го искаме, какво смятаме да има на него, какви функционалности искаме и защо? Каква работа ще ни вършат и т.н.

Ако се разберем да работим заедно правим втора среща на която уточняваме детайлите. Изпращам задание-и след като е попълнено от вас. Едва тогава изготвям оферта, в която подробно описвам какво ще се направи в какъв срок и на каква цена?

Въобще не звучи сериозно да получите цена преди да знаете какво искате-конкретно. Това е като да идеш в магазина и още с влизането да попиташ продавачката колко ще ми струва да си купя хляб, колбас и зеле например.

Разбира се, че дори тя ще ви попита от кой хляб желаете има няколко вида и грамажи, същото се отнася и за останалите продукти и параметри на сайта.

Не се колебай да се свържеш с мен, консултацията е безплатна. След като разбера нуждите на твоя бизнес ще ти предложа най-доброто. Можеш да разгледаш част от проектите ми тук

Това което ме отличава от другите е, че отделям голяма част от времето си в комуникация. По този начин и за двете страни е ясно какъв трябва да е крайния продукт, защо точно такъв и на каква цена. Освен устна комуникация, провеждаме и такава по мейл, след като уточним детайлите. Това се прави с цел и двете страни да са защитени.

И разбира се, не те оставям в нищото след като приключа със сайта. Получаваш поддръжка, ако желаеш. Или кратко въвеждащо обучение ако искаш сам да правиш промени по сайта си.

Както разбираш работя в интерес на клиента. Ако съм те заинтригувал/а-свържи се с мен от тук