как да купуват повече

Как клиентите да купуват повече от нас?

Както обещах ето и поста с темата  „Как клиентите да купуват повече от вас?“. Дори ще си позволя да я разширя още малко. Как клиентите да увеличат стойността на тяхната покупка от вас? Или иначе казано средната стойност на количката да е по-висока.

Как можем да направим така, че клиентите да купуват повече от нас?

Като напомняме за себе си. А как го правим? С ремаркетинг. Какво означава ремаркетинг?

Сега ще ви кажа накратко. За да може един клиент да купува от нас е нужно на първо място да ни има доверие. Как може да се случи това, като имаме сайт, доволни клиенти, препоръки и т.н


На второ място е нужно е да напомняме за себе си. Ние като потребители също сме бомбандирани с послания, които забравяме много бързо. И за да може да напомним за себе си е добре да използваме имейл маркетинг. В какво се състои това-изпращане на мейли с които даваме полезна информация и оферти с призив за действие купи сега.

Вече чувам вътрешното ви гласче как казва, „ А да, да досаждам на хората с мейли не не е за мен“. Имайте предвид, че имейл маркетинга е един от най-евтините канали за да достигнете до вашите клиенти и да увеличите продажбите си . Май не е зле да го използваш и ти, какво ще кажеш?

Още един трик клиентите да купуват повече от вас

Когато имате онлайн магазин е добре той да бъде максимално интуитивен-лесен за употреба. Защо ли? Защото ако им е трудно няма да купуват от вас, а ще изберат друг сайт където не им се налага да се борят с много полета и изисквания за покупка.

Ако все още нямаш сайт, онлайн магазин може да се свържеш с мен за безплатна консултация и оферта от тук или направо на телефона ми. 0893 328 985

Ако предпочиташ видео формат, абонирай се за канала. Всеки понеделник те очаква ново видео!